Nyheter

Välkommen till gymmet!

  • 14 okt 2024

Vårt fina gym på Herkulesgården är öppet för träning på tisdagar och torsdagar mellan kl 17:45 och 20:00. Alla medlemmar är varmt välkomna. Kör hårt!?

Senior Sports Shool provar på orientering

  • 13 okt 2024

image: Senior Sports Shool provar på orientering

Senior Sports School är ett koncept som Mölndals stad tillsammans med RF-SISU arrangerar för de i kommunen som har fyllt 65 år. Under tolv veckor får man prova på 12 olika sporter och dessutom delta på föreläsningar om till exempel hälsa, kost och hjärt- och lungräddning.

Förra veckan var det dags för de pigga pensionärerna (67-83 år) att testa på orientering med FK Herkules som värdar. Med hjälp av instruktörer från klubben promenerade man en lite halvklurig bana på cirka två kilometer i Herkules naturområde. Turligt nog tog sig samtliga till mål där det väntade fika i klubbstugan.

En väldigt kul aktivitet, och ett härligt gäng som var med!

Föreläsning med Sara Hagström!

  • 7 okt 2024

image: Föreläsning med Sara Hagström!

Om en dryg månad drar vi igång höstens föreläsningssamlingar, och vi rivstartar med den flerfaldiga VM-guldmedaljören Sara Hagström!

Sara är fostrad i Falköping, men har sedan länge sin träningsbas här i Göteborgsområdet tillsammans med IFK Göteborg. Sara har vunnit det mesta som går att vinna och hon kommer att ge oss sin syn på träningsfilosofi tillsammans med tips och strategier för att bli en bättre löpare och orienterare.

Tisdag 12 november 19.30 i Herkulesgården. Boka era kalendrar!

Foto: Fredrik Tanfara